Ga je voor het eerst naar New York? Deze 5 blogs helpen je op weg!

Geplaats in de categorie Blog op 7 oktober 2016 Ga je voor het eerst naar New York? Deze 5 blogs helpen je op weg!

Wie wil er nou niet naar New York? Shoppen, musea’s of gewoon de stad verkennen, je komt ogen en tijd te kort. Om je toch een beetje te helpen hebben we 5 blogs voor je geselecteerd. Na het lezen ben je klaar voor New York en kom je goed voorbereid aan in The Big Apple.

New York, New York

New York, concrete jungle where dreams are made of is een welbekende term. New York is de grootste en een van de belangrijkste steden van de Verenigde Staten. Er wonen ruim 10 miljoen mensen in de stad zelf en met alle districten rondom de stad iets meer dan 22 miljoen mensen. New York is in een hoop inzichten “the place to be”, de grootste bedrijven ter wereld hebben er hun kantoren, grote modelabels komen hier vandaan, vele artiesten wonen hier en de stad wordt vaak bezongen in liedjes.

New York bestaat uit 5 delen, ook wel “boroughs” genoemd. Je hebt Manhatten, Brooklyn, Queens, Staten Island en The Bronx. Elke borough heeft zo zijn eigen verhaal en ze zijn stuk voor stuk de moeite waard om er een bezoekje aan te brengen. New York heeft als bijnaam “The city that never sleeps” en dat is zeker waar. 24/7 is er leven op straat. Je realiseert je dat je echt in een grote stad bent.

Of je nu komt om te shoppen, te relaxen of voor werk, elke keer zal New York je blijven verbazen. De grote wolkenkrabbers, het Central Park of de vele musea die de stad rijk is.

 

10x favoriet in New York City@Travel lifestyle

5X HOTSPOTS IN DUMBO, NEW YORK CITY@mapofjoy.nl

Wat kost een week New York?@Travellust

Voor het eerst naar New York? Zo werkt het!@Travel by San

New York City Food Hotspots!@Travellab

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Contact

Founded in Holland

Hellendaalweg 16
2692 AD ‘s-Gravenzande

info@world-of-blogs.nl