Top 8 voorjaarsvakantie uitjes

Geplaats in de categorie Blog op 26 februari 2017 top 8 voorjaarsvakantie world of blogs Kopenhagen

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Ben je toe aan een dagje de hort op of een weekendje weg naar een nieuwe bestemming? World of Blogs heeft voor jou de Top 8 voorjaarsvakantie uitjes onder elkaar gezet om het kiezen voor je iets makkelijker te maken. Want of je nou een dagje ergens heen gaat of kiest voor een lang weekend, even de deur uit is altijd lekker, zeker als je vrij bent!

1. Leuven

Leuven world of blogsLeuven is een stad in Vlaanderen, België. Leuven staat vooral bekend als de bierhoofdstad van België. Dat dankt de stad aan de aanwezigheid van de Artois brouwerij. Leuven is vooral ook een levendige studentenstad, waar de Katholieke Universiteit Leuven als één van de belangrijkste universiteiten van de gehele Benelux gevestigd is. Steeds meer Nederlandse toeristen ontdekken Leuven dankzij de sfeervolle binnenstad ook als bestemming voor een stedentrip.

LEUVEN IN ÉÉN DAG@Reisgenie.nl


2. Domburg

top 10 voorjaarsvakantie world of blogs domburg

Domburg is een stad, sinds 1997 liggend in de gemeente Veere, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het is gelegen aan de westkust van het voormalige eiland Walcheren en is de op twee na oudste badplaats van het land. Domburg telt 1490 inwoners.

 

De badplaats Domburg@Yourtravelguideonline


3. Barcelona

top 10 voorjaarsvakantie world of blogs BarcelonaBarcelona is een stad gelegen in het noordoosten van Spanje, aan de Middellandse Zee. Deze stad van FC Barcelona en Gaudí is de tweede stad van Spanje. Wat betreft toerisme door Nederlanders is het de grootste stedentrip bestemming. In Barcelona kun je uitstekend genieten van het strandleven. Met name het strand van Barceloneta is erg populair vanwege de ligging vlak bij het centrum van Barcelona. Maar vergeet ook de heerlijke tapas en wijnen niet die deze stad te bieden heeft!

 

 

Stedentrip Barcelona in de lente@MooisteStedentrips


4. Lille

top 10 voorjaarsvakantie world of blogs LilleLille of Rijsel zoals de Vlamingen en Nederlanders de stad noemen is waarschijnlijk de meest Vlaamse stad in Frankrijk. Lille ligt slechts enkele kilometers bij de Belgische grens vandaan en het grootstedelijk gebied van de stad bevindt zich aan beide zijden van de grens. Lille is een perfecte weekend bestemming dicht bij huis. Hoewel het centrum van de stad niet heel groot is en vrij compact, liggen de verschillende bezienswaardigheden op enige afstand van elkaar.

 

24 uur in Lille: Shoppen & Slenteren@Ensannereist


5. Kopenhagen

top 10 voorjaarsvakantie world of blogs KopenhagenKopenhagen is de hoofdstad van Denemarken. Het is met 500.000 al de grootste stad van Denemarken. Deze Deense stad is een mengeling van moderne en oude gebouwen en prachtige architectuur. Bezoek het mooie Nyhavn, een veel gefotografeerde haven in de stad. Bezoek de lekkere restaurantjes en proef de echte Scandinavische cultuur in deze prachtige stad.

 

KOPENHAGEN, 6 REDENEN WAAROM DEZE STAD ZO ONTZETTEND HYGGE IS!@Chital Travels


6. Wandelen naar Burgt Eltz

top 10 voorjaarsvakantie world of blogs Eltz“Onze dagen in de Moezel bestonden vooral uit veel wandelen, eten en wijn drinken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet echt een kastelen-persoon ben. Begrijp me niet verkeerd, ik bekijk ze graag en vind het enorm indrukwekkend. Maar al vrij snel heb ik het ook wel weer gezien. Maar omdat Burg Eltz in Duitsland bekend staat als een van de mooiste burchten van het land én de wandeling er naar toe bijzonder fraai is, bezocht ik deze plek met alle liefde.” aldus FOODTRAVELPHOTOGRAPHY.COM

 

Wandelend naar Burg Eltz: Een van de mooiste burchten in Duitsland@Foodtravelphotography.com


7. Lunchen in Nijmegen

top 10 voorjaarsvakantie world of blogs Nijmegen

Wil je gewoon een dagje de hort op? Nijmegen, de oudste stad van Nederland biedt een heerlijke dag weg aan. Dwarrel door de kleine straatjes, maak een wandeling lang de Waal en ga zo maar verder. En krijg je honger? Dan heeft Born on a Plane 3 heerlijke lunchtips in deze historische stad die de maag doen zwijgen!

 

3X LUNCHEN IN NIJMEGEN + EEN EXTRA STOP!@Bornonaplane.nl


8. Oostenrijk

top 8 voorjaarsvakantie world of blogs OostenrijkOostenrijk is prachtig. Of het heeft een dikke sneeuwlaag of prachtige groen Alpenlandschap. Het is op een van het meest bezochte vakantieland onder Nederlanders, mede door de geringe afstand. Waar in de winter grote hoeveelheden wintersporters de pistes af glijden zijn in de zomermaanden de bergen prachtig en vol rust en groene natuur. En Oostenrijk heeft de prachtige steden Innsbrück en Salzburg!

 

Favoriete lente bestemmingen in Oostenrijk@Reismeisje


En? Weet je al waar jij heen gaat met de voorjaarsvakantie?

Nieuwsbrief

Contact

Founded in Holland

Hellendaalweg 16
2692 AD ‘s-Gravenzande

info@world-of-blogs.nl